O nama

Dobrodošli!

Profi Team Security nastao je 2011 godine kao logičan rezultat višegodišnjeg nastojanja osnivača i vlasnika da svoje iskustvo, stručnost i sposobnost iz oblasti bezbednosti objedini u jednom jedinstvenom projektu.

Imajući u vidu savremene tokove života a posebno poslovanja, te činjenicu da potencijalne opasnosti ne tako retko bivaju zanemarene ili da se neadekvatno tretiraju,  kao istinski profesionalac okupio je oko sebe ljude sličnih shvatanja i tako formirao stručni tim koji će znanjem, iskustvom i energijom biti sposoban da u najkraćem roku pronađe najbolje moguće rešenje u cilju zaštite interesa klijenta.

Stalnim praćenjem novih trendova u ovoj oblasti,  poštujući ranije uspostavljene  standarde i kodekse, a uz konstantnu nadogradnju obima i kvaliteta pružene usluge,  Profi Team je obezbedio zavidan broj vrlo cenjenih poslovnih partnera koji su nesumnjivo prepoznali  kvalitet i pružili maksimalnu podršku potpisivanjem vrednih ugovora.

Time nam se ukazala izuzetna prilika koju oni što sebe smatraju profesionalcima ne smeju da propuste.  Oberučke smo je prihvatili, prigrlili, duboko prodrli u svet bezbednosti i tako utrli put u bolju budućnost.  Sebi, otvarajnjem novih stranica  i poslovnih ugovora a klijentima mogućnošću da eleminišu sve potencijalne rizike te da uz naš bezbednosni nadzor nesmetano obavljaju poslovanje.

Shodno prilikama u okruženju, prateći zahteve tržišta i poštujući državne zakone krajem 2017 godine menjamo pravnu formu prerastamo u privredno drušvo. Na taj način penjemo se stepenik više i otvaramo nove mogućnosti.

Nastojimo tako i da nastavimo, u duhu kontinuiranog  i stabilnog rasta i razvoja uz postizanje dugoročne uravneteženosti, te da ostanemo partner koji se prepoznaje po brzom i efikasnom rešavanju eventualnih problema.

Cilj nam je da, pored očuvanja globalne bezbednosti koja nesumnjivo preživljava najteže dane u istoriji, pružimo mogućnost svakog vida zaštite i onima koji su prinuđeni da se sami snalaze u ovom surovom svetu , opterećenom stalnom borbom između dobra i zla, pravde i nepravde, zakona i bezakonja.

Takođe nam je cilj da, vodeći se onom narodnom kako je „bolje sprečiti nego lečiti“, a prilazeći svemu studiozno i sa posebnom pažnjom,  klijentu damo iscrpan stručni izveštaj, time i najbolji mogući savet, predlog i plan mera kojim bi mu se omogućilo nesmetano poslovanje i donošenje ispravne poslovne odluke.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

ZADOVOLJNI KLIJENTI